Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ


Η Μαδαρός & Σια Ο.Ε. διαθέτει στην Ελληνική αγορά όλα της τα προϊόντα καταβάλλοντας μια σοβαρή προσπάθεια με στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών της ελληνικής αγοράς.

Ευάγγελος Μαδαρός & Σια Ο.Ε.

Βιοτεχνία Στειλεών


Από ένα μικρό ξεκίνημα το 1950 με την κατασκευή κρεμαστρών και από το 1965 με την κατασκευή στειλιαριών, η οικογενειακή εταιρεία Ευάγγελος Μαδαρός & ΣΙΑ ΟΕ έχει φτάσει σήμερα να έχει 2000 και πλέον πελάτες σε όλη την Ελλάδα, να απασχολεί 23 άτομα μόνιμο προσωπικό και να κατέχει τον πιο σύγχρονο για τα Ελληνικά δεδομένα μηχανολογικό εξοπλισμό κατασκευής όλων των τύπων στειλιαριών, χειρολαβών πινέλων και βουρτσών.

Επιπλέον διαθέτει ιδιόκτητα φορτηγά -αυτοκίνητα έτσι ώστε να εξυπηρετεί τους 2000 και πλέον πελάτες της σε όλη την Ελλάδα, άμεσα, παραδίδοντας τις παραγγελίες στα καταστήματα-αποθήκες τους.


Από το 1973 μέχρι το 2001 η εταιρεία είχε τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδος σε ένα χώρο 4.000τμ. Το 2002 η εταιρεία μεταφέρθηκε, σε ιδιόκτητο και πάλι χώρο 12.000 τετραγωνικών μέτρων στην βιομηχανική περιοχή της Ν.Αρτάκης -Χαλκίδος.